Saunan Pelifoorumit
ootko homo oot


Saunan (epä)virallinen foorumi! Logo väliaikainen.
 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Pimeän torvet

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Jepekula
Saunan kunnia elävöittäjä
Saunan kunnia elävöittäjä


Viestien lukumäärä : 455
Pisteet : 3572
Maine : 9
Join date : 04.04.2011
Ikä : 2009
Paikkakunta : Köngäs

Hahmon tiedot
Käyttäjätunnus: Jepekula
Elämänpisteet:
900001/900001  (900001/900001)
Rotu: Kameli

ViestiAihe: Pimeän torvet   Pe Maalis 02, 2012 2:54 am

Se oli hullu vuosi. Engathen aroilla tuuli myrskysi, punaiset pilvet leijailivat taivaalla, pakkanen vei sadon. Se kaikki ennusti tulevaa onnettomuutta. Jotain erittäin pahaa, niin pahaa, että sitä ei ole Elonirin valtakunnassa ennen nähty. Ei sitten Harmaan Vuoden, jolloin örkit tulivat isoilla laivoillaan läntiseltä mereltä ja ajoivat haltiat sisämaahan, ottaen monia orjiksi ja surmaten vielä enemmän. Mutta silloinkin nousi haltioiden keskuudesta suuri sankari, jonka johdolla he pystyivät selviytymään itsenäisinä. Se sankari oli tietysti Hjalmar Hiidentappaja, mutta tämä ei ole tarina hänestä. Örkkejä kuitenkaan saatu ajettua pois Elnaithin rannoilta, mutta he ovat rauhoittuneet suuresti. Joka kevät he saapuvat ja tuovat eksoottisia kauppatavaroita, kuten suurten kissaeläinten hampaita, kotimaastaan Öghmügista, joka sijaitsee kaukana läntisen meren tuolla puolen. Syksyisin he sitten lähtevät Öghmügiin, mukanaan ihmisten käsitöitä ja aseita. Mutta kaksikymmentä vuotta sitten he eivät sitten tulleetkaan. Se oli suuri isku rannikolla eläville ihmisille ja örkeille, joiden varallisuus ja hyvinvointi riippui suuresti juuri örkkikauppiaista. Mutta kuitenkin, itäisillä aroilla näkyi merkkejä suuresta pahasta, joka iskisi Eloniriin voimallisesti. Samoin näkyi pohjoisilla Hunnorin vuorilla, joilla suuret ja voimalliset lumimiehet olivat rauhattomia, samoin muu eläinkunta. Ei merkeistä ollut puutetta etelässäkään, kaukana Kurzabakin aavikoilla, joilla Kurzilaiset (verenhimoinen aavikkokansa, jonka ratsastajat ovat ilmiömäisen nopeita, ja tarkkoja joustensa ja heittokeihäittensä kanssa.) liikehtivät levottomasti. Olihan idän rajakylilläkin liikettä, sillä talonpoikia katosi mystisesti.
Aatelisherra Jan Podes huomasi tämän kaiken, ja valmistautui suureen verenvuodatukseen, muunmuassa linnoittamalla suurta Barssokiewin linnoitusta jykevillä muureilla, jotka kestäisivät jopa Murgoleiden suuret heittoaseet ja taianomaiset räjähdykset. Ikävä kyllä hän oli yksi ainoista.

Mutta kesän tullessa kaikki näytti olevan rauhallista. Talonpoikia ei näkynyt, pilvet olivat tavallisia, sää oli tavanomainen, tuulikin oli rauhoittunut. Talonpojatkin ajattelivat ettei mitään sittenkään tapahdu.
He olivat väärässä.
Kun kesä loppui, nähtiin Eglaronin pienessä maalaiskylässä outoja asioita. Muunmuassa hautakiviä oli särkynyt, monia talonpoikia katosi, samoin paljon karjaa. Mutta Pyhän Ivlianuksen päivänä kuu oli punainen, ja uskokaa tai älkää, Eglaronin hautausmaalle haudatut kuolleet nousivat haudoistaan, ja tappoivat monia, jotka sitten liittyivät heidän pimeään laumaansa. Epäkuolleet saatiin kuitenkin taas saatettua haudan lepoon, kun Jan Podes oli matkalla Bangrokin örkkilinnoitukseen. Hän tuli kreivin aikaan Eglaroniin, joka sijaitsee Bangrokista kaksikymmentä peninkulmaa etelämpänä.Hän ja hänen ritarinsa murskasivat luurankojen luut, sivalsivat ruumiilta päät poikki ja seivästivät vampyyrit, jotka olivat veren puutteesta heikkoja.Jatkan ku jaksan ja ku on aikaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://saunanpeli.palstani.com/
 
Pimeän torvet
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Golf IV GTI

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Saunan Pelifoorumit :: Sekalainen keskustelu :: Tarinat-
Siirry: