Saunan Pelifoorumit
ootko homo oot


Saunan (epä)virallinen foorumi! Logo väliaikainen.
 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Doomin fantasiaseikkailut

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
696661337
Saunan kunnia elävöittäjä
Saunan kunnia elävöittäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 332
Pisteet : 3943
Maine : 2
Join date : 04.04.2011
Ikä : 17
Paikkakunta : ki

Hahmon tiedot
Käyttäjätunnus: 696661337
Elämänpisteet:
696661337/696661337  (696661337/696661337)
Rotu: 696661337

ViestiAihe: Doomin fantasiaseikkailut   La Elo 04, 2012 1:21 pm

On vuosi 1299. Doomguy on pieni 12-vuotias asesepän lapsi, joka auttaa isäänsä aseiden valmistuksessa. Hän osaa myös valmistaa panssareita eläinten nahasta. Doomguy elää pienessä, pimeässä rupukylässä nimeltä Uusimene, jossa on vain muutama sata asukasta. Kylää ei suojata kovin paljoa, koska sotilaita on erittäin vähän. Kylä on tosin sen verran piilotetussa paikassa, ettei sinne kukaan muutenkaan löydä. Kylän naapureita on MM. Valokunta, rikas ja keskikokoinen erittäin valoisa maa jossa asuu haltijoita ja ihmisiä. Japano, maa jonka teknologia oli erittäin kehittynyttä. Havumäki, jossa asui suurimmaksi osaksi kehitysvammasia.

Doomguy heräsi, kun kuuli kavioiden äänet. Hän juoksi pihalle katsomaan, onko kiki hyvin. Ritareita hienoine miekkoineen ja kiiltävillä panssareilla. He saapuivat Valokunnasta, ja ritareiden johtaja pyysi minulta keihäitä. Sitten ihmettelin missä isäni on, joten menin etsimään isääni talostani. Häntä ei löytynyt. "vähät siitä", ajattelin. Annoin ritareille keihäitä, ja heidän johtaja antoi minulle 50 kultakolikkoa. Hän kiitti, ja niin hevoset miehineen laukkasivat eteenpäin.

-Päähenkilö vaihtuu ritareiden johtajaan-

Edeslash, Ritareiden johtaja sotilaineen saapui erääseen pikkukylään, jonka Sylvaanit, luumiehet olivat valloittaneet.

"Kylä on nyt paljon suurempi, kun Sylvaanit herättivät taistelun uhrit eloon." sanoi Edeslash.
Kylän portti oli auki, joten Edeslash käski kolmen ritarin menevän kylän sisään, toivoen etteivät luumiehet huomaisi heitä. He saapuivat luumiehien harjoittelualueelle, jossa oli ainakin 80 luumiekalla varustautunutta luumiestaistelijaa. Luumiehet pian huomasivat nämä kolme ritaria, ja ritarit rynnäköivät keihäineen päin luumiehiä. Keihäiden terät jäivät luurankoihin kiinni, jolloin ritarit ottivat miekat esiin, ja katkaisivat luurankojen päät. Kun 8 luurankoa oli tapettu, saapui paikalle 5 ritaria lisää auttamaan ritareita. Sylvaanit ovat heikkoa väkeä, mutta heitä on Doomin Fantasiamaassa eniten. Kun nämä 8 ritaria surmasivat 66. luumiehen, eräs luumies hyökkäsi yhtä ritaria takaapäin, ja työnti luumiekkansa syvälle ritarin selkään. 2 ritaria veivät loukkaantuneen Edeslashin armeijan luo, ja Edeslash alkoi parantamaan häntä. Harjoittelualueen luumiehet servattiin, mutta kylän muut luumiehet olivat väijymässä. He tiesivät ritarien tulosta.
Kylässä oli toinenkin portti, josta väijyvät luumiehet eli kylän loput asukkaat ryntäsivät valmistaakseen yllätyshyökkäyksen Edeslashin armeijaan. Luumiehiä oli 1200. Edeslashin 48 ritarin armeija ei millään pystynyt voittamaan taistelua, joten he laukkasivat karkuun. 6 Ritaria kuoli ja 230 luumiestä kuoli.

-Päähenkilö vaihtuu Doomguyksi-

Doomguy nukkuu taas. Asesepän pajan ovi aukaistiin, ja Doomguyn isä tuli. Hän herätti minut jolloinilahtuneena halasin isääni ja kysyin; "Missä olit isä?" Isä sanoi ettei halunnut kertoa asiasta, ja että minun pitäisi auttaa häntä tekemään rautanuijia.
Yleensä rautanuijilla tapetaan luurankoja. Voi paska. Katsoin ikkunasta ulos, ja näin kun kyläläiset juoksivat mökkeihinsä ja sotilaat pronssikeihäineen ja kuparihaarniskoineen marssi portin eteen.
Ainakin 20 nuijaa tuli tehtyä, ja niiden tekeminen oli aivan kauheata. Jakelimme isän kanssa nuijat vahvimmille kyläläisille ja he menivät sotilaiden taakse. Isänikin meni hakemaan rautamiekkaansa ja pronssihaarniskaansa.
Minä jäin pajan yläkertaan katsomaan ikkunasta, mitä tapahtui.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://mikäonkotisivuXD.com
 
Doomin fantasiaseikkailut
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Saunan Pelifoorumit :: Sekalainen keskustelu :: Tarinat-
Siirry: