Saunan Pelifoorumit
ootko homo oot


Saunan (epä)virallinen foorumi! Logo väliaikainen.
 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Derek I

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Xaqqax
Saunan kunnia elävöittäjä
Saunan kunnia elävöittäjä


Viestien lukumäärä : 150
Pisteet : 2899
Maine : 8
Join date : 04.04.2011
Ikä : 1340
Paikkakunta : Antarktis, Jossain syvyyksissä

Hahmon tiedot
Käyttäjätunnus: Sealmaster
Elämänpisteet:
100/100  (100/100)
Rotu: Hylje

ViestiAihe: Derek I   Ke Toukokuu 08, 2013 12:57 pm

Derek oli ninja. Hän oli harjoitellut jo 6 vuotta, mutta siinä ajassakaan ei parhaimmaksi mahdolliseksi tulla. Myös Derek itse tiesi sen. Siinä tarvittiin paljon kärsivällisyyttä. Siitä huolimatta hänet lähetettiin kiireelliseen tehtävään kesken harjoitusten.
Tehtävä koostui monesta vaiheesta. Hänelle annetteenkin vain suoraan käteen lista asioista, koska puhuminen olisi vienyt turhaa aikaa. Lapussa luki seuraavat asiat:

--------------------------------------------------------------------------
1. Tee oma pääsytiesi Jackalopen linnoitukseen, ja tee se
kenenkään huomaamatta.
2. Jollet pääse heti neljänteen kylmävarastoon tietäsi
tehdessä, mene sinne.
3. Tapa huomaamattomasti kaikki vartijat, robotit ynnä
muut ja tuhoa kamerat, jos joitain noista on paikalla.
4. Puolusta huonetta, kunnes saat uudet ohjeet.
5. Sinulla on neljä päävihollista, jotka voivat tulla varas-
toon; erotat heidät kyllä muista.

Tämä on vaarallinen tehtävä, mutta luotamme sinuun.
--------------------------------------------------------------------------

Derek ei ollut varma tästä, mutta hän lähti kuitenkin. Hän otti varusteensa ja oli kolmen kilometrin jälkeen nopeasti paikan päällä. Ulkoaluekin oli jo tiukasti vartioitu, mutta tunnetusti sisäänkäynti ei ollut mikään helppo homma.
Derek alkoi tutkimaan rakennusta. Sivualueet ei olleet vartioituja juuri ollenkaan. "Tuon on pakko kyllä olla ansa, ei Jackalopen johtajat tyhmiä ole," Derek ajatteli, katkaisi kaikkien linnoituksen etupuolella olevien kaulat ja meni seinästä sisään.

Ensimmäinen kerros oli melkein tyhjä; vain muutama vartija oli jossain turkassa kuuntelemassa musiikkia. Kylmävarasto 4 oli toisessa kerroksessa muiden varastojen kanssa. Vaikka se kuulosti helpolta, linnoitus oli kunnon sokkelo. Kukaan ulkopuolinen ei tiennyt kunnolla, miten linnoituksessa liikutaan. Derekillä kuitenkin oli varusteet. Hetkeen aikaan ei sitten mitään muuta kuin Derekin ninjailua tapahtunut. Kolmannen varaston loppupuolella hän kuuli ääniä. Ne kuuluivat kaikista suunnista hänen ympäriltään. Se oli jo selvästi yllätyshyökkäys, joka ei Derekille mikään kovin iso yllätys ollut. Derek vain ihmetteli, kuka oli tiennyt etukäteen, että hän tulisi.

Derek katanallaan torjui luodit ja leikkeli hyökkääjiä. Jackalopessa oli myös muitakin kuin vain kameroita ja vartijoita. Paljon muutakin. Lentäviä botteja, mechoja ja näkymättömyyttä käyttäviä agentteja tulivat nyt ensin hyökkäyksessä. Derek oli kohdannut tällaiset tilanteet ennenkin. Hän tunsi itsensä olevansa jonkinlaisessa kokeessa, kuten vuosia sitten.

Kolmannesta kylmävarastosta ei vähään aikaan enää voinut saada täysin puhdasta, se oli varmaa. Hitaasti Derek avoi neljännen varaston oven. Varasto näytti, kuulosti, haisi ja tuntui tyhjältä. Niin se myös oli.
Derek odotti varastossa vartin verran, tutkien paikkoja piilokameroilta ja miinoilta, kunnes Derekin eräs ninjatoveri, Revan ilmestyi paikalle viereisestä seinästä.
"Ai sinä se olitkin, kutsuttiinko sinut mukaan myös tehtävään?" Derek kysyi.
"Ei, mutta tulin kertomaan, että sinua on kusetettu," Revan kertoi.
"Tätä epäilinkin, olen jo kohdannut pari epätavallista asiaa. Jatka vain."
"Jos sait jonkun viestin, lapun tai mikä onkaan, se ei ollut oikea viesti. Tehtäväsi siinä viestissä oli oikea, mutta vääristä syistä."

Derek kuunteli tarkasti. Revan ja hänen pomonsa olivat ainoita, joihin hän pystyi luottamaan täysin.
Revanin mukaan Derekin kuului tulla Jackalopen linnoitukseen samaan neljänteen kylmävarastoonm missä he nyt sijaitsivat, koska hänen piti varmistaa, ettei sille käy mitään. Mutta sitä syytähän ei kerrottu.
Derekille yllätyksenä tuli se, että varaston avulla pystyttiin koko rakennus tuhoamaan, koska se oli aina ollut koko linnoituksen tuki. Mutta se aiottiin tuhota samalla, kun hän oli sisällä.
Toiseksi, jos Jackalope kokonaan tuhotaan, se voisi myös tehdä paljon tuhoa kaupungille, jossa Jackalope sijaitsi; olihan se kuitenkin jollain tavalla puolustusmuuri, joka suojasi kaupunkia.

Selityksen jälkeen ei jäänyt sen kaiken miettimiselle aikaa, sillä varaston 5 ovi aukesi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Derek I
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Saunan Pelifoorumit :: Sekalainen keskustelu :: Tarinat-
Siirry: